• Gratis gepersonaliseerd wenskaartje
  • Binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd (NL)
  • GRATIS verzending vanaf €38 (NL) €76 (BE)

    Suggesties

    Leonidas - 07 / Sep / 2023

    Een Origineel Chocolade Relatiegeschenk

    Het einde van het jaar is een tijd van terugblikken en vooruitkijken. Een tijd van dankbaarheid. Een tijd van bewustwording over de onschatbare waarde van jouw (zakelijke) relaties en wat zij jou hebben gebracht. Misschien zoek je naar een passende manier om die dankbaarheid uit te drukken, bijvoorbeeld in de vorm van een eindejaarsgeschenk.

    Een Origineel Chocolade Relatiegeschenk
    Nieuws

    Chocolade verbindt, zorgt voor een glimlach en is daarmee het ideale cadeau om het einde van het jaar te vieren. Een doosje zorgvuldig uitgekozen bonbons is een subtiele manier om te zeggen: "Bedankt voor de samenwerking dit jaar, op naar nog veel mooie, succesvolle momenten".

    Of je nu een geschenk zoekt voor een kennis, gewaardeerde collega of een nieuwe klant; met chocolade maak je altijd een smakelijke indruk.

    Waarom een relatiegeschenk?

    Het einde van het jaar markeert niet alleen het sluiten van een kalender, maar ook het voltooien van een reis die je samen met je relaties hebt afgelegd. Een doordacht relatiegeschenk aan het einde van het jaar is meer dan slechts een attent gebaar; het is een tastbare uitdrukking van waardering voor de partners, klanten en collega's die een onmisbare rol hebben gespeeld in die professionele reis. Het is een manier om je dankbaarheid te tonen voor hun betrokkenheid, ondersteuning en vertrouwen.

    Chocolade als geschenk

    Chocolade kan veel meer dan alleen onze smaakpapillen prikkelen. Het schept een band tussen gever en ontvanger. Een bepaald moment, zoals een feestdag, verjaardag of gebeurtenis, wordt hiermee samen gedeeld. Met een stuk chocolade tover je een glimlach op het gezicht. Dat maakt het een perfect relatiegeschenk.

    Het geven van chocolade is een traditie die al decennialang wordt gekoesterd. Een chocoladegeschenk symboliseert niet alleen genot, maar ook aandacht. Het is een gebaar van liefde op Valentijnsdag, een warm welkom tijdens de feestdagen of een teken van erkenning voor de inzet van medewerkers aan het einde van het jaar. Of je elkaar privé of professioneel kent, als collega of klant; een chocolade eindejaarsgeschenk past bij iedere relatie.

    Geef een duurzaam eindejaarsgeschenk

    Als organisatie is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. Bijvoorbeeld door te investeren in de relatie met je collega’s en klanten. En door bewust duurzame producten te gebruiken. Daarom zijn de chocolade eindejaarsgeschenken van Leonidas duurzaam én lekker.

    De cacao is van de hoogste kwaliteit en met zorg geoogst. We zorgen tegelijkertijd dat de 2.450 cacaoboeren, die aan de bron staan van onze chocolade, goede leef- en werkomstandigheden hebben én een stabiel inkomen krijgen. Daarnaast streven we ernaar om ontbossing tegen te gaan. Daardoor zorgt de chocolade niet alleen bij jou en je relatie voor een geluksmoment, maar werk je ook mee aan een betere wereld voor mens en milieu.

    Met een chocolade eindejaarsgeschenk deel je het genot

    Zelf chocolade eten is natuurlijk heerlijk. Maar veel mensen delen het liever. Je creëert hiermee een moment van verbinding en samenzijn. Als organisatie kan dit een waardevolle troef zijn door bonbons als eindejaarsgeschenk aan klanten, partners en medewerkers te schenken. Hiermee toon je waardering voor hun inzet en stimuleer je positieve interacties, waar het delen centraal staat.

    Seizoensgebonden geschenken

    Een van de charmes van chocoladegeschenken is dat ze zich kunnen aanpassen naar de verschillende seizoenen en feestdagen. Van prachtig versierde chocoladeharten voor Valentijnsdag tot feestelijke chocoladetraktaties voor Kerstmis. Er is altijd een passende optie om de gelegenheid te vieren.

    Maar waarom zou je je beperken tot de traditionele eindejaarsgeschenken? Waarom zou je iemand niet eerder in het jaar verrassen? Denk bijvoorbeeld aan de oprichtingsdatum van je bedrijf, de verjaardag van je relatie, een succesvol afgerond project, of juist de start van een nieuwe uitdaging. Het draait allemaal om het tonen van oprechte waardering op het moment dat het telt. Met een chocoladegeschenk is dat het hele jaar mogelijk.

    Leonidas Chocolade Eindejaarsgeschenk

    Wil je jouw waardering uiten met een chocolade eindejaarsgeschenk? Met Leonidas bonbons geef je niet alleen chocolade, maar ook een ervaring om van te genieten. Of je nu een klein gebaar wilt maken of groots wilt uitpakken, ons assortiment biedt diverse opties om aan al je behoeften te voldoen. Ontdek hier onze bonbons of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

    Samen kunnen we een chocolade eindejaarsgeschenk creëren dat niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook de harten van de ontvangers verwarmt.

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Bonbons bewaren als een chocolatier
      12 / Apr / 2024

      Leonidas - 07 / Sep / 2023

      Bonbons bewaren als een chocolatier

    • Het verschil tussen bonbons en pralines
      08 / Feb / 2024

      Leonidas - 07 / Sep / 2023

      Het verschil tussen bonbons en pralines

    • Wat maakt pure chocolade gezond?
      07 / Dec / 2023

      Leonidas - 07 / Sep / 2023

      Wat maakt pure chocolade gezond?

    • Een Origineel Chocolade Relatiegeschenk
      07 / Sep / 2023

      Leonidas - 07 / Sep / 2023

      Een Origineel Chocolade Relatiegeschenk

    • Brievenbus Chocolade Cadeaus
      21 / Jul / 2023

      Leonidas - 07 / Sep / 2023

      Brievenbus Chocolade Cadeaus

    • Hoe maak je zelf bonbons zoals Leonidas
      20 / Jul / 2023

      Leonidas - 07 / Sep / 2023

      Hoe maak je zelf bonbons zoals Leonidas

    • Nieuw hoofdstuk voor Leonidas
      16 / Oct / 2022

      Leonidas - 07 / Sep / 2023

      Nieuw hoofdstuk voor Leonidas

    • Zomerse smaken bij Leonidas Bonbons
      23 / May / 2022

      Leonidas - 07 / Sep / 2023

      Zomerse smaken bij Leonidas Bonbons

    • Leonidas Bonbons: een werelds product
      15 / Feb / 2022

      Leonidas - 07 / Sep / 2023

      Leonidas Bonbons: een werelds product

    • Bonbon
      19 / Apr / 2021

      Leonidas - 07 / Sep / 2023

      Bonbon

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen