• Gratis gepersonaliseerd wenskaartje
  • Binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd (NL)
  • GRATIS verzending vanaf €38 (NL) €76 (BE)

    Suggesties

    Leonidas - 21 / Jul / 2023

    Brievenbus Chocolade Cadeaus

    Brievenbus Chocolade Cadeaus
    Nieuws

    Onweerstaanbare chocolade cadeaus door je brievenbus

    Stel je voor: je hebt een razend drukke week op je werk en de tijd tikt genadeloos door. Geen tijd om de deur uit te gaan. Toch wil je graag iemand verrassen met een onweerstaanbaar cadeau. Je overweegt je opties. Kan je een cadeau laten bezorgen? Maar wat als de ontvanger niet thuis is om het cadeau in ontvangst te nemen?

    Geen zorgen! Met een brievenbus chocolade cadeau kun je eenvoudig en snel iemand verblijden met een hemelse traktatie, zonder gedoe. Ontdek hoe een luxe chocolade cadeau voor elke gelegenheid de juiste keuze is. Het cadeau glijdt gemakkelijk door de brievenbus, zo op de deurmat. Het bezorgt iedere ontvanger gegarandeerd een glimlach.

    Waarom chocolade versturen?

    Waarom niet? Chocolade als cadeau is een verwennerij die iedereen kan waarderen. Zodra de ontvanger de luxe verpakking opent, beloven we dat de onweerstaanbare geuren, verleidelijke texturen en heerlijke smaak exact zo zijn als wanneer je onze zelfgemaakte bonbons in de winkel komt proeven. Zonder dat jij de deur uit hoeft.

    Maar het gaat niet alleen om de smaak. Met een chocolade cadeau geef je een vleugje persoonlijke aandacht op afstand, waardoor de ontvanger zich extra bijzonder voelt. En dat is toch precies jouw doel?
    Voor elke gelegenheid een brievenbus chocolade cadeau
    Of het nu gaat om liefde, beterschap, housewarming of felicitatie, er is altijd een chocolade cadeau die perfect past bij de gelegenheid. Ontdek de veelzijdigheid van onze bonbons en laat je inspireren voor elke speciale gebeurtenis.

    Laat je liefde spreken met chocolade

    Wees de zoete romanticus en laat chocolade de taal van de liefde spreken. Verras je geliefde met verleidelijke bonbons die rechtstreeks door zijn of haar brievenbus komt. Elk stukje chocolade is zorgvuldig geselecteerd en dat proef je. Maak je chocolade cadeau persoonlijk met een romantisch gedicht of een liefdevolle boodschap. Gegarandeerd dat jij het hart van je geliefde sneller laat kloppen.

    Een smakelijke opkikker in de post

    Chocolade biedt ook troost. Ligt een vriend in de lappenmand of kan je collega wel wat steun gebruiken? Stuur diegene een doosje chocolade per post. Iedere hap is een smakelijke opkikker, zeker als je onze bonbons zonder toegevoegde suiker kiest. Met een chocolade cadeau zeg je vele malen meer dan in woorden. Stuur een beterschapsgroet en laat weten dat je aan hen denkt.

    Veel geluk met je nieuwe thuis

    Hebben jouw vrienden eindelijk de sleutels van hun nieuwe huis? Dan wil je dit feestelijke moment natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Een kaartje kan natuurlijk altijd en bloemen worden ook veel geven. Maar wat dacht je van een doosje brievenbusbonbons? Ze komen tenslotte in een leeg huis met een lege koelkast. Trakteer de nieuwe bewoners op een doos luxe chocolade die warmte en gezelligheid brengt. Ook leuk per post, maar niet brievenbus-proof: bonbons in een metalen huisje.

    Altijd een feestje met chocolade

    Er is altijd wel een reden om iets te vieren. Of het nu gaat om een nieuwe baan, een afgeronde studie, verjaardag of een mijlpaal in het leven, feliciteer de gelukkige met een chocolade cadeau. Vier het succes met een doos vol feestelijke bonbons door de brievenbus. Maak van een felicitatie een onvergetelijk moment.

    Chocolade cadeaus voor ieder seizoen

    Wist je dat ons smaakpalet per seizoen kan veranderen? In de zomer houden we van frisse fruitsmaken, terwijl we in de winter liever voor kruidige bonbons ons bed uit komen. Daarom hebben wij altijd seizoensgebonden bonbons. Laat je inspireren door de seizoenen en ontdek de heerlijke chocolade cadeaus die passen bij elk moment van het jaar.

    Seizoenen komen ook met speciale (feest)dagen, daarom maken wij per gelegenheid een passend cadeau. Van speciale bonbons voor Vaderdag en Moederdag tot smaakvolle verrassingen voor Pasen en Kerst. Wordt verleid door onze seizoensgebonden traktaties en verras jezelf of de ander met deze zoete lekkernij.

    Onze brievenbus chocolade cadeaus zijn ideaal als je die dag helaas niet aanwezig kunt zijn, maar toch wilt laten weten dat je dit moment niet zomaar voorbij laat gaan. Naast de brievenbus chocolade, hebben we ook grotere chocolade pakketten die je gemakkelijk als cadeau kunt geven.

    Er is nog een wereld aan cadeaumogelijkheden…

    Naast onze luxe brievenbus chocolade cadeaus, hebben we ook chocolade boxen. Deze kun je volledig in thema zelf samenstellen. Een chocolade cadeaubox voor mannen ziet er natuurlijk heel anders uit dan chocolade voor vrouwen. Zo hebben we ook een speciale cadeaubox in de vorm van een rugzak, ideaal om het einde van het schooljaar mee te vieren. Houd er wel rekening mee dat niet alle chocolade cadeauboxen door de brievenbus passen, maar de box persoonlijk geven kan natuurlijk wel!

    Chocolade versturen per post

    Met een brievenbus chocolade cadeau, kun je iemand verrassen, zonder de stad in te hoeven. Jouw drukke schema is gered. Het enig dat je hoeft te doen is het uitzoeken van de lekkerste bonbons, voeg een personalisatie toe en verstuur het gemakkelijk per post.
    Past jouw chocolade cadeaupakket niet door de brievenbus? Geen paniek, wij zorgen ervoor dat jouw chocolade cadeau afgestemd is op verzending per post. Het gemak ligt binnen handbereik.

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Bonbons bewaren als een chocolatier
      12 / Apr / 2024

      Leonidas - 21 / Jul / 2023

      Bonbons bewaren als een chocolatier

    • Het verschil tussen bonbons en pralines
      08 / Feb / 2024

      Leonidas - 21 / Jul / 2023

      Het verschil tussen bonbons en pralines

    • Wat maakt pure chocolade gezond?
      07 / Dec / 2023

      Leonidas - 21 / Jul / 2023

      Wat maakt pure chocolade gezond?

    • Een Origineel Chocolade Relatiegeschenk
      07 / Sep / 2023

      Leonidas - 21 / Jul / 2023

      Een Origineel Chocolade Relatiegeschenk

    • Brievenbus Chocolade Cadeaus
      21 / Jul / 2023

      Leonidas - 21 / Jul / 2023

      Brievenbus Chocolade Cadeaus

    • Hoe maak je zelf bonbons zoals Leonidas
      20 / Jul / 2023

      Leonidas - 21 / Jul / 2023

      Hoe maak je zelf bonbons zoals Leonidas

    • Nieuw hoofdstuk voor Leonidas
      16 / Oct / 2022

      Leonidas - 21 / Jul / 2023

      Nieuw hoofdstuk voor Leonidas

    • Zomerse smaken bij Leonidas Bonbons
      23 / May / 2022

      Leonidas - 21 / Jul / 2023

      Zomerse smaken bij Leonidas Bonbons

    • Leonidas Bonbons: een werelds product
      15 / Feb / 2022

      Leonidas - 21 / Jul / 2023

      Leonidas Bonbons: een werelds product

    • Bonbon
      19 / Apr / 2021

      Leonidas - 21 / Jul / 2023

      Bonbon

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen