Over ons

Leonidas Hulst

Al meer dan 40 jaar vindt u bij ons de heerlijkste Leonidas Bonbons. We voeren onze bonbons wekelijks aan vanuit Brussel. Zo kunnen we de versheid garanderen.

Ambachtelijke kwaliteit staat bij ons al jaren voorop. De luxe bonbons worden door ons met zorg handmatig geselecteerd en verpakt. Expertise en ervaring zorgen ervoor dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Klanten kennen onze kwaliteit en rekenen op onze producten en service.

Het verzorgen van relatiegeschenken is één van onze specialiteiten. Daarbij zijn kwaliteit, flexibiliteit en service belangrijk. Veel bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland vertrouwen op Leonidas bonbons als blijk van waardering voor klanten, relaties en personeel.

Reeds vele bedrijven in binnen- en buitenland hebben met volle tevredenheid hun relatiegeschenken bij ons besteld: Roche Pharma; Albert Verlinden Producties; Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties; Luctor Belting; Unilever Bestfoods; Crown Bedding; SNS Brussels Airlines; Geodis France; Credit Reform Kassel etc.

In het centrum van Hulst - de meest Vlaamse stad van Nederland – vindt u onze Leonidas-winkel. In de winkel zijn alle producten op voorraad. U kunt het assortiment hier niet alleen bekijken maar ook proeven! Zo maakt u altijd de juiste keuze.

Graag tot ziens in Hulst!

Leonidas Bonbons, heerlijk genieten van de beste Belgische chocolade.

Altijd vers uit Brussel!